Kontor

Många av de gamla byggnaderna i Varvsstaden ska bevaras och ges ett nytt liv och ett nytt sammanhang. Ofta lämpar sig det nya sammanhanget främst för kontors- eller handelsbyggnader. Med stort engagemang utvecklar vi de befintliga byggnaderna till att bli en plats för framtidens företag. Vi söker alltid dig som företag som vill vara med på vår resa och utveckla projekten tillsammans med oss.

I Varvsstaden ger vi företag chansen att skapa sitt nya kontor i en unik miljö med stor själ. Vi bevarar genom att förnya och arbetar vidare med känslan som finns på platsen. Här kan du läsa om våra pågående projekt, alltså de som just nu är under renovering. De byggnader som ska bevaras kan du läsa om här. Kanske kan någon av dem blir aktuell för dig och ditt företag? 

För tillfället har vi inga kontorsytor att erbjuda i Varvsstaden. På sikt kommer vi att utveckla fler projekt där ytor kommer att kunna erbjudas men vi har tyvärr inget att erbjuda under 2021. Hör dock gärna av dig och visa ditt intresse för att etablera dig i Varvsstaden. Och håll utkik här på hemsidan. 

Magasin 211

Magasin 211 uppfördes 1917 och ritades troligtvis av Axel Stenberg. Huset blir först ut av alla gamla byggnader i Varvsstaden, att omvandlas till kontor.  Här kommer företag i olika storlekar fördelas på de 3 500 kvm som byggnaden erbjuder. I lokaler med en fantastiskt arkitektur och ljusinsläpp från båda sidor det ganska långsmala huset, kommer framtidens kreativa företag vara granne med stadens nya vattenrum. Husets restaurang öppnar i april. 

Magasinet är fullt uthyrt och inflyttat under våren 2021. 

Läs mer om Magasin211